miss nothing

Jag är så jävla arg och ledsen på allting. Hela livet. Hela världen. Jag har fastnat i den här svackan och jag har ingen aning om hur fan jag ska komma upp. Jag vet att jag kommer att ta mig upp, men jag har ingen som helst energi.

Puss.

Det här är ingen bra dag.

Inte igår heller för den delen. Har haft extrem ångest de senaste 48 timmarna och jag bara väntar på att vuxen psyk ska ringa och ge mig en tid för medicinering. Det funkade inte så länge utan medicin, men någon dag kommer det att funka bättre, det hoppas jag på i alla fall.

Har verkligen gjort det mesta för att försöka få bort ångesten. Var hos Anette, men orkade inte vara kvar så jag åkte hem igår. Städade, lagade mat, gjorde det trevligt, kollade på Super 8 med mami, kollade på Grey's Anatomy resten av kvällen och natten och åt en halv bunke av B&Ns Chunky Monkey.
Idag sov jag till klockan 14.00, vafan liksom? Gick upp och tog en macka och la mig bredvid Kaos och läste Rock Sound. Nu kollar jag på Grey's igen och åt upp resten av Chunky Monkeyn.
Men ändå så lyckas ångesten typ klösa ut mina inälvor, inte okey.

Ska fortsätta titta på Grey's och inse att detta var ett riktigt meningslöst inlägg.

Puss.

Labret.

Sov relativt bra inatt, men någon gång under natten fick jag panik för att jag skulle pierca mig på dagen. Att vara hypokondrisk och pierca sig går väl inte direkt hand i hand.
Saken blev inte bättre när jag försov mig till skolan, klär på mig i superman fart och inser att det snart är lunch i skolan och att jag lika gärna kan äta hemma och få god mat. Så jag sprang ner till butiken och handlade nudlar som jag åt medans jag kollade på Sleepy Hollow.

Jag mötte Alekz i tunnelbanan och vi åkte tillsammans till skolan. Hon hade tydligen inte orkat med samhällsläraren idag, och jag förstår henne.
Vi hade svenska och sedan var min dag i skolan slut, meningslöst? Jo tack.
Men bättre att gå på en lektion än ingen.

Påväg till Swahili Bob så gjorde jag allting för att lägga ner min nervositet. Och det funkade väl...sådär. Jag flikade ofta in med frågor till Alekz som; kommer jag dö? Tänk om si, tänk om så. Och hon bara skrattade. Skönt att någon av oss var avslappnad i alla fall, haha. 8D
Vi kommer in på Swahili Bob och allting går jätte bra, sure, det gjorde ont, men inte ondare än att ta hål i örat. Jag tror nog att smärtan efteråt är jobbig för när jag kom hem somnade jag och när jag vaknade gjorde det så in i helvetes ont i läppen. Men efter ett glas iskallt vatten så var det mycket bättre!

Nu har jag däremot fått halsont, perfekt timing liksom!?

Sitter och dricker tomatsoppa med sugrör och ska väl kika på någon film.

En bild på piercingen:

Fairytales and the autumn.

Jag älskar hösten, jag skulle kunna leva för evigt i hösten. Allting är mysigt och dessutom så vackert. Alla fina träd som tappar sina löv. Löven som skiftar färg till alla möjliga fina höst-färger. Rött, guld, grönt, orange, gult och brunt.
Gå runt i mysiga koftor, benvärmare, tjocka yllestrumpbyxor, läsa böcker och sitta i ett öppet fönster med en kopp te och en bok i handen. Jag är verkligen kär i hösten. Därför tänkte jag, förhoppningsvis, skriva lite oftare här under denna underbara tiden. Jag får så mycket inspiration.

Jag vill göra om mitt rum i Fairytale tema. Det är så fint. Och skaffa jättefina sagoböcker med fint omslag.

Jag ska börja fixa med en ny design så det kommer att se stökigt ut ett tag. Men jag hoppas att det snart kommer att bli bättre.