Bänken.

Linkin Park - Numb

Vi låg på bänken och vi tog varsinn hörlur och du satte på mp3n.
Den första låten är Linkin Parks - Numb.
Du sätter på högsta volym och sen bara låg vi där.
Vi två.
Du och jag.
Du.
Jag.
Ingenting fanns då.
Bara du och jag.

"Can't you see that you're smothering me
Holding too tightly afraid to lose control
Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you
."

Vi låg där, omedvetna om vad som skulle komma.
Vad det skulle bli utav oss.
Svek, lögner, otrohet, grymhet, destruktivitet, ångest och kaos, så extremt mycket kaos.

Usch.

Ja, som rubriken lyder så kommer jag prata om äckliga saker nu.
Jag har haft sådana där vita saker i mina halsmandlar ett bra tag nu, men inte vågat göra något åt det och eftersom det inte stört mig så jätte mycket inte brytt mig. Förrens några dagar sedan då jag kände hela dagen att det satt någonting fast i halsen. Jag har kollat runt på internet om vad man kan göra om man INTE vill stoppa ner saker i halsen, men, det verkade inte finnas så mycket till val. Så jag tog ett hårspänne, ett sådant där svart, och vek ut den så den blev lång och petade med den. Fick ut en och min hals gjorde ont dagen efter. Men andedräkten, oh my god, sjukt vidrig. Så idag tog jag mod till mig och kollade och det var en kvar och jag lyckades få ut den. Så nu är det förhoppningsvis hej-då-dålig-andedräkt. Annars blir jag arg.

Mhm, det här var mitt inte-så-trevliga-inlägg.
Ha det bra, puss.

Bloggpaus

Ja, det har nog blivit en liten bloggpaus för min del men jag ska försöka att få igång uppdateringen igen.

De tre proven jag pratade om sist har jag gjort och fått svar i. Jag fick G i på samhällsprovet, VG på Geografi provet och VG+ på Matte provet. Jag är så otroligt stolt över mig själv för dessa betyg. Speciellt i Matten. Fick 31 poäng av 36. Helt otroligt att jag var så nära MVG. Hade problem med Matte när jag var yngre men för några år sedan så förstod jag allt. Det hade en mening liksom, haha. :)

Annar så går det ganska bra. Var på samtal idag på psyk och har ökat dosen på medicinen, så imorgon börjar jag med en högre dos. Har även slutat med minipillrerna för att kanske gå ner lite bättre i vikt.

Tog om min Labret (piercing i mitten av underläppen) och denna gången gjorde det faktiskt ganska ont på grund utav mitt gammla hål som var precis brevid där det hade blivit brosk osv. Men nu har det gått två veckor och allting känns bra. Funderar på tatuering just nu, tre små stjärnor på armen, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Fast jag känner bara gör att göra det som Alekz säger att jag ska.

I måndags kom Felicia över och tog en kopp te och pratade lite, imorgon ska vi dra på bio och kolla Breaking Dawn (den lilla fjortonåringen i mig vill det) och på fredag drar hon och jag ut till Kårsta. Trevlans trevlans.

Men nu väntar jag på att mamma ska komma hem med maten och äta, sedan kolla någon film och ta en sömntablett och sova.

Puss på er.
<3